Τί είπαν για εμάςΑκολουθούν κάποιες ενδεικτικές μαρτυρίες πελατών που μας τίμησαν
με την εμπιστοσύνη τους και τα καλά τους λόγια:

Πολύμνια Σαρέγκου

(ιδ. Υπάλληλος, μητέρα & πρώην αρχηγός Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Ολυμπιονίκης)


Με την Άννα είχαμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, όσο ακόμα ήμουν ενεργή αθλήτρια. Όταν όμως σταμάτησα τον αθλητισμό και έγινα εργαζόμενη μητέρα χρειαζόμουν κάποιο άλλο είδος μασάζ, πιο χαλαρωτικό. Δεν ήθελα να καταφύγω σε λύσεις τύπου spa, ήθελα κάτι πιο επαγγελματικό και για αυτό επέλεξα πάλι την Άννα. Αυτή τη φορά λοιπόν μου πρότεινε συνεδρίες σουηδικού και Thaiμασάζ, με αποτέλεσμα να αποβάλλω το άγχος της καθημερινότητας και ταυτόχρονα, να συντηρήσω τη μυική μου μάζα. Μπορώ να πω ότι νιώθω εξίσου ευλύγιστη και αναζωογονημένη, όπως όταν ήμουν επαγγελματίας αθλήτρια.

Ειρήνη Προπονά

(συνταξιούχος δασκάλα)


Είχα χρόνιο πρόβλημα στη μέση και δυσκολευόμουν στην καθημερινότητά μου. Αλλά ξεκίνησα εντατικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας με την Άννα και μέσα σε 2 μήνες, ο πόνος είχε σταματήσει. Πλέον, χρειάζομαι μόνο συντήρηση, για αυτό κανονίζουμε κάποια αραιά ραντεβού μέσα στο χρόνο και πιο συγκεκριμένα, όποτε έρχομαι Αθήνα Αν και ζω μόνιμα στη Νάξο, δεν αναζήτησα άλλο ρεφλεξολόγο ή κάποια πλησιέστερη εναλλακτική λύση, γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω μια υποτροπή και εμπιστεύομαι απόλυτα τον άνθρωπο που με βοήθησε να επανέλθω στις φυσιολογικές μου δραστηριότητες.

Αλέξανδρος Λάππας

(ψυχολόγος)


Είχα διαγνωστεί με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και επιπρόσθετα, βασανιζόμουν από συχνούς πονοκεφάλους. Η Άννα με ανέλαβε, εφαρμόζοντας ρεφλεξολογία σε συνδυασμό με συμπληρωματικές θεραπείες. Οι συνεδρίες μας είχαν άμεσα αποτελέσματα και η καθημερινότητά μου βελτιώθηκε σημαντικά. Ένιωθα πως πραγματικά καταλάβαινε τον πόνο μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το μεθοδικό τρόπο που αντιμετώπισε την περίπτωσή μου. Βήμα βήμα, τα νικήσαμε όλα.

Μυρτώ Νούλα

(αρχηγός ομάδας χειροσφαίρισης ΠΑΟΚ)


Είχα τραυματιστεί στους δικεφάλους και δε μπορούσα ούτε καν να προπονηθώ, οπότε ξεκινήσαμε με την Άννα εντατικό μασάζ μυοσκελετικών παθήσεων. Όχι μόνο με βοήθησε να επιταχύνω την αποθεραπεία μου και να επιστρέψω στους αγώνες, αλλά με υποστήριξε ψυχολογικά σε όλη τη διαδικασία. Είναι σημαντικό να νιώθεις πως δεν σε βλέπουν μόνο ως πελάτη και σίγουρα, η εμπειρία της ως αθλήτρια, με έκανε να νιώσω μεγαλύτερη ασφάλεια. Είχαμε κοινό στόχο και αυτός ήταν πρώτα να ξεπεράσω τον τραυματισμό και μετά, να καταφέρω να διατηρήσω τις επιδόσεις μου στο ίδιο επίπεδο.

Βασιλική Κασάπη

(Ολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών)


Έκανα εντατικές προπονήσεις και ο κίνδυνος να τραυματιστώ ή να εξαντληθώ ήταν μεγάλος. Όπως πολλοί αθλητές, επέλεξα να προστατεύσω το σώμα μου από την καταπόνηση, με αθλητικό μασάζ. Μου σύστησαν την Άννα και η συνεργασία μας με άφησε πολύ ικανοποιημένη, γιατί για πρώτη φορά μετά τις προπονήσεις ένιωθα ανάλαφρη. Και αυτό με βοήθησε να εντείνω την προσπάθειά μου και να βελτιώνω την απόδοσή μου συνεχώς. Ήξερε τί έκανε από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε συνεδρίας και αυτό επιβεβαιωνόταν στο τερέν την επόμενη μέρα.